Tandhygien

Ett vitt hollywoodleende är något som attraherar de allra flesta. Detta kan du uppnå med hjälp av en bra tandblekning som exempelvis Bäst Tandblekning variant.

I Sverige har vi dessutom turen att få möjligheten till gratis tandställning upp till 20-års åldern. Detta så länge det inte bara anses behövas för kosmetiska åtgärder. Om du har sneda tänder som endast anses vara kosmetiskt oönskat och inte skapar några problem för dig, så är det dock värt att investera i en tandställning. Då du endast behöver detta några år för att sedan ha perfekta raka tänder för resten av livet.

Andra saker som fördelaktig ger dig ditt fina leende:

– Borsta tänderna minst två gånger om dagen. Morgon/kväll.

– Använd tandtråd minst tre gånger i veckan. Det är bevisat att detta även är bra för hjärtat.

– Munskölj innan läggdags.

– Tandblekning när behovet uppstår.

Att undvika:

– Allt som skapar missfärgningar i stor utsträckning.

Du kommer inte få missfärgningar av att dricka exempelvis en kopp kaffe då och då, men görs detta tre gånger om dagen kan det ha bestående effekt på tänderna. Även rökning ger missfärgningar.

Men är du som mig som aldrig kommer välja bort kaffe för något här i livet, så kan jag återigen rekommendera tandblekning för att bibehålla det vita leendet. Dessutom finns det munskölj och tandkräm som tar bort gulnader, vilket är att rekommendera om du dricker kaffe eller röker cigg.